Repertoire

Nieuw concept: Back to the 60’s met The Amazing Pearl

Wegens het grote succes van de vele optredens als Janis Joplin en de toenemende populariteit van het genre, verzorgt The Amazing Pearl vanaf nu ook een avondvullend sixties programma. Met haar karakteristieke, rauwe stem brengt zij je even terug naar de jaren 60, met covers van The Beatles, The Rolling Stones, The Monkees, Jefferson Airplane, Bob Dylan, en nog veel meer. Bekijk hier een greep uit het 60’s (& 70’s) repertoire van The Amazing Pearl

Dance-Pop-Rock/Easylistening/Jazz & Blues Jaren ’50 ‘6/ Country/ Kerst

The Amazing Pearl heeft een enorm breed repertoire aan popnummers. Ze zingt zowel de hits van nu als de hits van vroeger, zowel easy listening als meer uptempo, voor ieder wat wils. Regelmatig wordt haar repertoire geupdate met de nieuwste hits. Rondom de feestdagen wordt het repertoire uitgebreid met vele kersthits. Bekijk hier de lijst met een groot aantal nummers uit haar repertoire.

Voor de generatie van vroeger

Speciaal voor deze generatie heeft zangeres Pearl een groot repertoire “van vroeger”. Compleet met echte oud-Hollandse muziek maar uiteraard ook Engelstalige nummers en een serie dansnummers verzorgt Pearl gegarandeerd een fijne dans- en of luister avond.  Bekijk hier de lijst met nummers.

Nederlandstalig

The Amazing Pearl ook uitgerust met de Nederlandstalige hits van nu. Bekijk hier een lijst met de Nederlandstalige nummers uit haar repertoire.

Duitstalig

The Amazing Pearl heeft een groot Duitstalig repertoire, omdat zij met regelmaat in Duitsland optredens verzorgt en uiteraard op campings en vakantieparken weer veel Duitse gasten verblijven.
Bekijk hier de lijst met de Duitstalige nummers.

Janis Joplin

Naast voorgenoemde genres kruipt The Amazing Pearl ook wel eens in de huid van Janis Joplin. Hierbij worden veel van haar hits vertolkt, met bijpassend kostuum en al. Bekijk hier een lijst met de nummers van Janis Joplin. Voor meer informatie over The Amazing Pearl als Janis Joplin, zie www.JanisJoplin.nl